Monday, February 14, 2011

14 Februari 2011? Ada apa-apakah?

Hai..... Nge he he he... Huh!! dah tahun 2011 dah ni. Rasanya macam baru saja tahun 2007 tu AbgLan tinggalkan. Detik pertemuan dengan ZZ yang berlaku pada April 2007 rupa-rupanya sudah hampir 4 tahun berlalu. Hissshhh biar betul? Macam baru saja semalam jumpa dengan dia... Masa tu dia form 5. Bakal ambil SPM. AbgLan pula tengah tunggu keputusan/panggilan dari U.

Sekarang AbgLan dah semester akhir di U, dia pula dah semester 4 di U yang sama. Dia dah makin dewasa sekarang dan makin matang fikirannya. Ada kemungkinan dia akan habiskan pengajian hanya dengan 5 semester. Dia banyak carry paper ke depan. Orang pandai tak apalah... kan? Tidak boleh AbgLan bayangkan tinggalkan dia belajar kat sana sorang-sorang... hati tak akan tenang.

Errr.... Posting ni tak ada kaitan sebenarnya dengan Hari Valentine. 14 Februari hanya tajuk saja... dan kebetulan adalah tarikh hari ini. Huh...!

Tahun ni dah nak grad nak kerja... cari duit banyak-banyak dan nak.... uhukkkkk!!! (tersedak plak...)

Nak tempel kat sini lah video ni

2 comments:

tengku_fir21 said...

hoho..bravo..nyanyi sendiri ker

sha83@kaizer said...

hehhe february tu lan .. bln ni ape ceta