Tuesday, February 17, 2009

Tag 2 from si Pipik

Hmm tag ni senang jer mo jawab... so jawab ler...

So here's what I gotta do (and you too)...

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged


Image Hosted by ImageShack.us

Ok... atas ni gambar yang AbangLan dapat, hasil mengikut arahan tag. Sebenarnya gambar ni bukan best sangat pun kaannnn... tapi ada cerita di sebalik gambar ni. Ini adalah gambar Friendster ZZ.... Adusss balik2 ZZ kan... apa bulih buat... bukan setakat pic ke-6 jer yang berkaitan dengan dier...

Sebenarnya AbangLan rakam gambar Friendster dier sebagai percubaan saja. Nak mempraktikkan apa yang AbangLan terjumpa daripada blog ni Tcr Ain. Jadi AbangLan rasa bagus juga gunakan FS ZZ sebagai "amali" he he he... Lagipun... kalu korang tengok betul-betul, dalam FS tu semua komen dari AbangLan. Yang masa tu tengah kegusaran... sebab ZZ tak dapat dihubungi atau...mungkin dier saja nak mengelak. Hmmm AbangLan suka gambar ni... sebagai kenangan... sebelum ZZ delete semua komen tu. At least tak lah berkubur macam tu saja kan.... That's all for now... Muchas Gracis.

6 orang tersayang yang dipilih untuk respons pada challenge ni ialah:
1. Tcr Ain (Punca gambar ini wujud... he he he)
2. Adikku Zaza
3. Kuji
4. Sha8 Kaizer
5. Elin Lazara
6. Dazzlaila


4 comments:

Fifiey82 said...

hakhak bagus lan ni jawab juga... nnti sy tag lagi...kekekek

Abang Lan said...

Kasi jak la Fifi... Selagi ada masa terluang akan terjawablah tag tu..

kiji said...

pulak..
sy nda prsn nie..hihi
ok2,,i'll try la..

Anonymous said...

[url=http://www.sarvajal.com]viagra[/url]